Rippikoulutyö

Järjestämme Pelkosenniemen seurakunnassa joka vuosi rippikoulun. Rippikoulun päätösjuhla, eli konfirmaatio, oikeuttaa toimimaan kummina, osallistumaan ehtoolliselle sekä asettumaan ehdokkaaksi seurakuntavaaleissa. Rippikoulu on myös kirkkohäiden edellytys.

Rippikoulun suorittaminen lukuvuonna 2015-2016:

Rippikoulu toteutetaan leiririppikouluna yhteistyössä Sodankylän seurakunnan kanssa. Leirijakso on Sattasvaaran leirikeskuksessa 8.-15.6.2016. Ennen leirijaksoa lukuvuoden aikana on yhteisiä ennakkotapaamisia. Infotilaisuus järjestetään Pelkosenniemen ja Savukosken kouluissa to 8.10.2015, jolloin alkaa ilmoittautumisaika rippikouluun. Infotilaisuudessa jaetaan tutustumiskortit seurakunnan toimintaan, minkä jälkeen niihin voi alkaa kerätä osallistumismerkintöjä.

Rippikouluun liittyvät yhteydenotot ja tiedustelut:

Kirkkoherra Eero Kuikanmäki

Suosittele meitä