Lapset ja perheet

Lapsityö

Seurakunnan lapsityön tarkoituksen on tukea varhaiskasvatuksen toimintoja sekä olla mukana perheiden arjessa. Pelkosenniemen seurakunnan lapsityöhön kuuluvat mm. päiväkerhotoiminta, pyhäkoulut, koko perheen kirkkotapahtumat sekä erilaiset juhlat.

​​​​​Savukosken rajakirkolla perhekerho kokoontuu 20.1 alkaen​​​​​​​                                                                                                                 keskiviikkoisin klo 9.30-11.30.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Päiväkerho 3-6 v.                                                                                                                                                                                                          ​​​​
* ​​​​​ryhmä 1. ti klo 911
* ryhmä 2. ti klo 1214