Jumalanpalvelushetki Facebook-streamina

www.facebook.com/pelkosenniemenseurakunta

Marian Ilmestyspäivä

Hiljenny hetkeksi rukoukseen.

Voit siirtyä tästä palvelukseen: www.facebook.com/pelkosenniemenseurakunta

SUNNUNTAIN KOLEHTI:

Voit osallistua rahankeräykseen, jonka tuotto menee samaan kohteeseen kuin virallinen kolehti olisi mennyt: kirkon rakentamiseen Fatickissa ja syrjäytymisvaarassa olevien ihmisryhmien voimaannuttamiseen Senegalissa Herättäjä-Yhdistyksen kautta.

Voit osallistua rahankeräykseen haluamallasi tavalla Herättäjä-Yhdistyksen verkkosivuilla www.h-y.fi olevien ohjeiden mukaan tai soittamalla kolehtipuhelimeen numeroon 0600 11100. Puhelun hinta on 10,10 € + paikallisverkkomaksu, ja se laskutetaan seuraavan puhelinlaskusi yhteydessä.

Rahankeräyksen järjestää Herättäjä-Yhdistys ry. Rahankeräyslupa: RA/2018/1100, Keräysaika: 1.1.2019–31.12.2023

Jumala siunatkoon lahjasi!

Voit rukoilla kohteen puolesta:

Siunaa Herättäjä-Yhdistyksen työtä kotimaassa ja kansainvälisesti. Varjele Senegalin lasten koulunkäyntiä ja turvaa kaikkien koulutie. Kiitos siitä, että saamme antaa lahjamme heidän tukemiseensa sekä uuden kirkon rakentamiseen. Auta meitä jakamaan hyvinvointiamme ja yksinkertaistamaan elämäämme.