Hiljaisuuden päivä - miniretriitti

su 25.2. klo 12.00 – 17.00

Savukosken kirkko, Savukosken seurakuntatalo

Tutustu kristilliseen mietiskelyperinteeseen sekä hiljaisuuden viljelyyn puolen päivän miniretriitissä.

Hiljaisuuden päivä tarjoaa mahdollisuuden irrottautua arjen askareista ja kiireestä. Se antaa tilaa itsensä kuulosteluun, vauhdin hiljentämiseen, oman uskon etsimiseen ja Jumalan läsnäolon kokemiseen.

Ohjelma koostuu lyhyistä hartaushetkistä, musiikista ja vapaasta oleilusta hiljaisuudessa yhdessä toisten osallistujien kanssa. Päivän aikana on mahdollista myös ulkoilla. Päivän aluksi osallistujat saavat ohjelman ja tarvittavat ohjeet päivään. Alussa on myös aikaa kysymyksille. Vaikka retriitin aikana ei keskustella, yhdessä hiljaa vietetty aika korostaa yhteyttä. Voit levätä ja saada voimia monella tavalla.

Tarjoiluna on päiväkahvit sekä keittopäivällinen. Maksu tarjoilusta (10 €)

Ilmoittautumiset retriittiin sähköpostitse osoitteeseen: miniretriitti@gmail.com.