Nuorisotyönohjaajan virka

Pelkosenniemen seurakunta           

Pelkosenniemen seurakunnassa on haettavana

nuorisotyönohjaajan virka.

Virka täytetään 1.1.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tähän tehtävään sisältyy seurakuntamme koko kasvatuksen kaari – vauvaperheistä koululaisiin – rippikouluikäisistä nuoriin aikuisiin. Ihanat lapsiperheet ja huikeat nuoret odottavat Sinua seurakunnan molemmin puolin. Pelkosenniemen seurakuntaan kuuluvat Pelkosenniemi ja Savukoski – Pyhätunturilta Korvatunturille. Meillä on komea talvenaika, kaunis kesänaika – ja näiden välissä syksyn ruska ja huikea valo keväällä.

Olet kouluttautunut tai kouluttautumassa kirkon nuorisotyönohjaajaksi tai teologiksi. Myös muu sopiva koulutus tai opiskelu ovat mahdollisia, jos olet juuri etsimämme tyyppi – Sillä tukea, apua ja materiaalia on tarjolla.

Nuorisotyönohjaajan viran tehtäviin sisältyy varhaiskasvatus ja nuorisotyö.

Viranhaltijana suunnittelet ja toteutat seurakunnan varhaiskasvatusta ja perhetoimintaa. Työssä keskeistä on yhteistyö kunnan varhaiskasvatuksen, esimerkiksi päiväkotien, sekä muiden lasten ja perheiden kanssa toimivien kanssa.

Nuorisotyössä yhdistyy kouluikäisten lasten ja nuorten sekä nuorten aikuisten kohtaaminen. Viranhaltijana järjestät leirejä, retkiä ja tapahtumia, ja koulutat esimerkiksi rippikoulun isosia. Suunnittelet toimintaa yhdessä lasten, nuorten ja heidän perheidensä kanssa sekä toimit yhteistyössä koulujen, kuntien nuorisotyön, etsivän nuorisotyön ja partion kanssa.

Virkaan valittavalta edellytetään oma-aloitteisuutta, ammatillista, itsenäistä ja luovaa työotetta sekä lempeitä tiimityötaitoja, vastuuta omalta osaltaan työalan sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä, sekä muut esimiehen määräämät tehtävät.

Viran palkkaus on Kirkon virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 502 mukainen.

Virassa on kuuden kuukauden koeaika. Virkaan valittavan on oltava konfirmoitu, evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Valittavan on myös esitettävä rikosrekisterilain 6 §:n mukainen rikosrekisteriote ja hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen viran vastaanottamista. Oma auto välttämätön.

Viran täyttää Pelkosenniemen seurakunnan kirkkoneuvosto.

Hakuaika päättyy pe 18.11.2022 klo 16, ja haastattelut pidetään ti 29.11.2022 klo 14. Hakemukset liitteineen toimitetaan sähköpostilla: pelkosenniemi@evl.fi

Viestin aihe: Nuorisotyönohjaajan virka

Lisätiedot:

Vt. kirkkoherra Markku Kanniainen, markku.kanniainen@evl.fi 040 090 2026