Pelkosenniemen seurakunnassa haettavana

SEURAKUNTAMESTARIN VIRKA

Haemme oma-aloitteista, joustavaa ja yhteistyökykyistä monitaitoista ammattilaista seurakuntamestariksi. Hakijan tulee olla Suomen evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen.

Seurakuntamestarin tehtäviin kuuluu mm. tilojen siisteydestä huolehtiminen, tilojen kalustaminen, tilaisuuksien käytännön järjestelyt, av-välineistöstä huolehtiminen, asiakaspalvelu, liputukset, jumalanpalvelusten ja toimitusten valmistelutyö ja käytännön järjestelyistä huolehtiminen, kirkon esineistöstä huolehtiminen, kellonsoittojärjestelmän ohjelmointi ja ylläpito sekä kiinteistöhuolto ja haudankaivuu.

Etsimällämme henkilöllä tulee olla suntion koulutus sekä käytännön tehtävissä hankittu työkokemus ja valmiudet työskennellä seurakuntamestarina seurakunnan eri kiinteistöissä Pelkosenniemellä ja Savukoskella. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä ja atk:n perusvalmiuksien osaamista. Erityiseksi ansioksi luetaan kyky tehdä pieniä korjaustöitä kiinteistöissä. Tehtävässä noudatetaan yleistyöaikaa, joka on 38 h 75/viikko. Tehtävä sisältää myös ilta- ja viikonlopputyötä.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy vaativuusryhmän 402 mukaisesti. Peruspalkan lisäksi voidaan maksaa vuosisidonnaista henkilökohtaista palkanosaa enintään 15 % peruspalkasta. Koeaika on 4 kuukautta. Valitun on esitettävä ennen viran vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus. Virkapaikka Pelkosenniemen seurakuntatalo.

Tehtävä tulee ottaa vastaan 01.01.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemus ja ansioluettelo tulee toimittaa 10.12.2018 klo 16 mennessä joko sähköpostilla pelkosenniemi@evl.fi tai kirjeellä osoitteeseen Pelkosenniemen seurakunta, Kirkkotie 10, 98500 Pelkosenniemi. Kuoreen tai viestiin merkintä "Seurakuntamestari".

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Mirja Jaakkola, puh. 040-1849 300 ma - to klo 9-15