Varhaiskasvatus

Varhaiskasvatus järjestää toimintaa ja tekemistä pikkulapsiperheille ja tarjoaa tukea kotien kristilliseen kasvatukseen. Kaikki perheet ovat tervetulleita mukaan!

Seurakunnan perhekerhossa vanhemmilla on mahdollisuus jakaa arkeaan ja ajatuksiaan toistensa kanssa ja lapset saavat toisistaan leikkiseuraa. Yhdessä ollaan myös Jumalan sanan äärellä.

Millaista toimintaa sinä ja perheesi toivoisitte seurakuntaamme? Tule yhdessä pohtimaan, osallistumaan ja järjestämään toimintaa lapsille ja perheille! Ota yhteyttä nuorisotyönohjaajaan!

SYKSYN OHJELMAA:

Lapsiparkki:

Savukosken kirkon kerhotiloissa Lapsiparkki vielä viimeisen kerran 28.9 jonka jälkeen avaamme perhekerhon ovet torstaina 5.10 alkaen klo 10.00-13.00. Kokoonnumme joka torstai samaan aikaan kirkon kerhotiloissa.

Perhekerho:

Perhekerho on tarkoitettu vanhemmille, jotka ovat kotona alle kouluikäisen lapsen/lasten kanssa. Tule juttelemaan, kahvittelemaan ja puuhaamaan yhdessä muiden perheiden kanssa!

Pelkosenniemen perhekerho kokoontuu tiistaina 31.9 klo 10.00-12.00 Pyhällä, Kairosmajan Revontulikappelissa vielä viimeisen kerran jonka jälkeen perhekerho kokoontuu aina tiistaisin 3.10. alkaen iltakerhona seurakuntasalin kerhohuoneessa klo 17.00-19.00.

Savukosken perhekerho aloittaa toimintansa torstaina 5.10 klo 10.00-13.00 kirkon kerhotiloissa. Kokoonnumme joka viikko aina torstaisin samaan aikaan.

PyhäKerho:

Savukosken jumalanpalveluksen yhteydessä aloitetaan kirkkoon tulevien perheiden lapsille tarkoitettu PyhäKerho. Kerhon ohjaa Sinikka Leinonen. Kerho kokoontuu kirkon alakerrassa sunnuntaina 24.9., 8.10., 22.10. ja 19.11. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Kerhoterveisin,

Sinikka Leinonen p.0405213708 tai sinikka.leinonen@evl.fi