Sydän

Nuorisotyö

Kirkon kasvatuksen tehtävä perustuu kokonaisvaltaiseen käsitykseen ihmisestä. Fyysinen, henkinen, sosiaalinen, emotionaalinen, hengellinen, esteettinen olemuksemme ja kaikki muu meissä oleva ovat samanarvoisia lahjoja. Kirkon nuorisotyön lähtökohtana on jokaisen lapsen ja nuoren oikeus kehittyä, kokea oppimisen iloa ja saada tukea kasvuunsa. Kasvun tukemisen tarkoituksena ei ole muuttaa toista, vaan mahdollistaa ja tukea kasvua luomisessa saatujen lahjojen pohjalta. Kasvun tukemisen tavoite liittyy aina henkilöön, ryhmään, aikaan ja paikkaan. Omien rajojen ja mahdollisuuksien löytäminen tukee nuoren kokonaisvaltaista kasvua ja hyvinvointia. On tärkeää, että jokainen tulee hyväksytyksi omana itsenään. Seurakuntamme nuorisotyö koostuu mm. nuorten kohtaamisista, nuortenilloista, kouluyhteistyöstä sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettävistä nuorten tapahtumista.

Ajankohtaiset ilmoitukset tarkemmin kirkollisissa ilmoituksissa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Rippikoulu 20182019

Rippikoulu alkaa vanhemman/huoltajan ilmoituksella kirkkoherranvirastoon 31.10. mennessä. Ensimmäinen rippikoulutapaaminen on 1.adventtisunnuntaina 2.12. klo 9.00 Savukosken kirkolla. Jatkamme vanhempien kanssa 1.adventin palvelukseen, jonka jälkeen rippikouluinfo, vanhempien tapaaminen ja kahvit.

Me ootetaan sua!

Johanna ja Marja <3