Sydän

Nuorisotyö

Kirkon kasvatuksen tehtävä perustuu kokonaisvaltaiseen käsitykseen ihmisestä. Fyysinen, henkinen, sosiaalinen, emotionaalinen, hengellinen, esteettinen olemuksemme ja kaikki muu meissä oleva ovat samanarvoisia lahjoja.

Kirkon nuorisotyön lähtökohtana on jokaisen lapsen ja nuoren oikeus kehittyä, kokea oppimisen iloa ja saada tukea kasvuunsa. Kasvun tukemisen tarkoituksena ei ole muuttaa toista, vaan mahdollistaa ja tukea kasvua luomisessa saatujen lahjojen pohjalta. Kasvun tukemisen tavoite liittyy aina henkilöön, ryhmään, aikaan ja paikkaan.

Omien rajojen ja mahdollisuuksien löytäminen tukee nuoren kokonaisvaltaista kasvua ja hyvinvointia. On tärkeää, että jokainen tulee hyväksytyksi omana itsenään. Seurakuntamme nuorisotyö koostuu mm. nuorten kohtaamisista, rippikoulutyöstä, nuortenilloista, kouluyhteistyöstä sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettävistä nuorten tapahtumista.

Ajankohtaiset ilmoitukset tarkemmin kirkollisissa ilmoituksissa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Rippikoulu 20192020

Rippikoulu alkaa 1. adventtina Pelkosenniemen kirkossa 1.12. klo 9.00. Samassa yhteydessä alkaa myös isos- ja kerhonohjaajakoulutus, jonne kaikki edellisen ja edellisten vuosien rippikoululaiset ovat tervetulleita. Rippikoulun aloituksesta ja isos- ja kerhonohjaajakoulutuksesta ilmoitellaan tarkemmin lähempänä ajankohtaa koulun/Koti-Lapin/Facebookin/Verkkosivujen kautta.

Tässä linkki infoon.

Me ootetaan sua!