Sydän

Nuorisotyö

Kirkon kasvatuksen tehtävä perustuu kokonaisvaltaiseen käsitykseen ihmisestä. Fyysinen, henkinen, sosiaalinen, emotionaalinen, hengellinen, esteettinen olemuksemme ja kaikki muu meissä oleva ovat samanarvoisia lahjoja.

Kirkon nuorisotyön lähtökohtana on jokaisen lapsen ja nuoren oikeus kehittyä, kokea oppimisen iloa ja saada tukea kasvuunsa. Kasvun tukemisen tarkoituksena ei ole muuttaa toista, vaan mahdollistaa ja tukea kasvua luomisessa saatujen lahjojen pohjalta. Kasvun tukemisen tavoite liittyy aina henkilöön, ryhmään, aikaan ja paikkaan.

Omien rajojen ja mahdollisuuksien löytäminen tukee nuoren kokonaisvaltaista kasvua ja hyvinvointia. On tärkeää, että jokainen tulee hyväksytyksi omana itsenään. Seurakuntamme nuorisotyö koostuu mm. nuorten kohtaamisista, rippikoulutyöstä, nuortenilloista, kouluyhteistyöstä sekä eri yhteistyökumppaneiden kanssa järjestettävistä nuorten tapahtumista.

Ajankohtaiset ilmoitukset tarkemmin kirkollisissa ilmoituksissa.

Tervetuloa mukaan toimintaan!

Rippikoulu 20192020

SEURATAAN TILANNETTA –

KYSELY NUORILLE JA VANHEMMILLE/HUOLTAJILLE RIPPIKOULUN TOTEUTTAMISESTA – KLIKKAA TÄSTÄ

Rippikoulun suunnitelma, tarkoitus ja alkuperäinen aikataulu selviävät alla olevasta linkistä. Infot ovat tulleet tulostettuna nuoren mukana (26.1.).

Leirijaksolle haluavat isoset osallistuvat keväällä järjestettäviin rippikoulupäiviin opiskelemaan isosen tehtävää ja näin osoittavat tahtoaan tulla isoseksi myös leirille, ja jatkossa ohjaamaan esimerkiksi varhaisnuorten kerhoa palkkiota vastaan.

Tässä linkki infoon.

Ootellaan jatkoa –  Ja jossain vaiheessa ollaankin sit jo leirillä! Wohou!

Marja <3