Kirkolliset

Pelkosenniemi

La 21.9. Pelkosenniemen kirkon 90-vuotisjuhla Pelkosenniemen kirkossa klo 13. Juhlajumalanpalveluksessa erityisesti musiikkia. Juhlan jälkeen otetaan vastaan onnitteluja - ja sitten juhlakahvit sekä seurakuntatalolla että kirkossa musiikin kanssa! Tervetuloa pienet ja suuret juhlistamaan kirkkoamme!

Su 22.9. Messu Pelkosenniemen kirkossa klo 10. Messun jälkeen kirkkokahvit ja lähetystilaisuus. Arja Savuoja Sansasta.

Ma 23.9. Viikkopulssi Sinipulssissa klo 13.

Diakonia: To 26.9. ei ole diakoniapäivystystä eikä elintarvikejakelua.

Savukoski

Su 22.9. Virsilauluilta seurakuntasalissa klo 18-20.

Diakonia: Diakoniapäivystys rajakirkolla ma 23.9. klo 10-12. Elintarvikejakelu klo 9.30-10.

Yhteiset